Liity sukuseuran jäseneksi

Klikkaa linkkiä ja täytä sieltä avautuva jäsentietolomake. Saat muutaman päivän kuluttua sähköpostilla viestin jäsenrekisteriin kirjautumisesta.

Tässä muutamia hyviä syitä liittyä Kolehmaisten Sukuseura ry:n (mm. Kananen, Kolehmainen, Kovalainen, Könönen, Markkanen) jäseneksi:

1. Olet mukana tukemassa sukuseuran toimintaa ja julkaisuja.
2. Tuleville verkkosivuille tulee oma jäsenosio jonne tulee enemmän materiaalia tarjolle.
3. Vain jäsenet saavat myöhemmin mahdollisesti aloittavan sukulehden, joka voitaisiin esimerkiksi julkaista sähköisessä muodossa seuran verkkosivujen jäsenpuolella.
4. Saa alennuksen myöhemmin julkaistavista sukukirjoista.
5. Sukuseura edistää suvun yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta.
6. Olemme jo alkuvaiheessa merkittävä sukuseura ja edelläkävijä sillä DNA-projektimme on suurin Suomessa.
7. Sukututkimuspohjamme on erittäin vahva ja DNA:lla kaikki sukuhaarat eri nimilläkin on vahvistettu sukuun kuuluviksi.
8. Sukuseuran jäsenenä saat parhaiten tietoa sukuasioista.
9. Jäsenenä pääset vaikuttamaan sukuseuran toimintaan.

Jäsenmaksu (20 €/vuosi) on pieni panostus. Sitä paremmin saamme toimintaamme pyörimään mitä enemmän jäseniä liittyy mukaan.

Laittakaa viestiä eteenpäin sukulaisille. Tiedotustoimintamme on vasta alkutekijöissään ja suvun piiristä suhteellisen pieni osa edes tietää vielä sukuseurasta.